Interesse in wonen in Bellevue?

Volg onderstaande stappen

De verkoop van Bellevue in Leidsche Rijn, Utrecht is gestart. In Bellevue vind je 163 luxe appartementen in diverse groottes en indelingen. Je hebt keuze uit studio’s, twee-, drie,- en vierkamerappartementen en penthouses.

Neem rustig de tijd om alle informatie goed door te nemen. Heb je interesse in een woning? Schrijf je dan in via het online inschrijfformulier. Kom je er niet helemaal uit? Maak dan vrijblijvend een afspraak met ons of de makelaars.

Stap 1 | Maak kennis met de woningtypes

Op de website vind je nu meer informatie over de appartementen. Kies jij voor type Petite, Moyenne, Grande, Magnefique, Royal of Suprême? Per type vind je op de website sfeerplattegronden en meer informatie.

Bekijk woningtypes →

Stap 2 | Welke bouwnummers kies jij?

Op de interactieve kavelkaart op de website kan je per verdieping zien waar alle bouwnummers gelegen zijn. Zo kun je goed kiezen welke bouwnummers jouw favoriet zijn.

Bekijk interactieve kavelkaart →

Stap 3 | Download de verkoopdocumentatie

Je kunt op de website alle verkoopdocumentatie downloaden, zoals het sfeermagazine, de woningtypeflyers, de prijslijst en de verkooptekeningen per bouwnummer. Zo kan jij je thuis rustig inlezen en een goede keuze maken voor jouw favoriete woningen.

Naar downloads →

Stap 4 | Inschrijven favoriete bouwnummer(s)

Schrijf je in via het online inschrijfformulier en we nemen contact met je op voor een vrijblijvend gesprek. Staat je favoriete bouwnummer onder optie? Ook dan is het mogelijk je in te schrijven. Indien het appartement vrij komt, dan nemen we contact met je op.

Inschrijven appartement →

Wil je meer weten?
Vul het onderstaande formulier in en we sturen alle informatie, zoals de brochure en de prijslijst, via de mail naar je toe.

Selecteer...Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.