Start verkoop Bellevue

De verkoop van Bellevue fase 2 in Leidsche Rijn, Utrecht is gestart. In deze fase vind je types Petite en Moyenne. Dit zijn de appartementen vanaf € 215.000,- vrij op naam.

Neem rustig de tijd om alle informatie goed door te nemen. Heb je interesse in een woning? Schrijf je dan in via het online inschrijfformulier. Inschrijven is mogelijk tot 29 november 09.00 uur.

Stap 1 | Maak kennis met de woningtypes

Op de website vind je nu meer informatie over de appartementen type Petite en Moyenne van fase 2. Per type vind je op de website meer informatie en kun je een informatieflyer downloaden.

Bekijk woningtypes →

Stap 2 | Welke bouwnummers kies jij?

Op de interactieve kavelkaart op de website kan je per verdieping zien waar alle bouwnummers gelegen zijn. Zo kun je goed kiezen welke bouwnummers jouw favoriet zijn.

Bekijk interactieve kavelkaart →

Stap 3 | Download de verkoopdocumentatie

Je kunt op de website alle verkoopdocumentatie downloaden, zoals het sfeermagazine, de prijslijst en de verkooptekeningen per bouwnummer. Zo kan jij je thuis rustig inlezen en een goede keuze maken voor jouw favoriete woningen.

Bekijk downloads →

Stap 4 | Inschrijven favoriete bouwnummer(s)

Je kunt maximaal 7 voorkeuren doorgeven. Inschrijven is mogelijk tot dinsdag 29 november 09.00 uur. Het moment van inschrijven heeft geen invloed op de toewijzing.

Inschrijven woning →