Verkoopprocedure

Start verkoop 31 mei

Op dinsdagavond 31 mei start de verkoop van de eerste fase van Bellevue! Hierin vind je types Grande, Magnifique, Royal en Suprême. Je bent tussen 18.00 en 19.30 uur welkom in Restaurant Buiten bij de Sluis aan de Oude Vleutenseweg 2 te Utrecht.

Tijdens de start verkoop is het verkoopteam van Heijmans en de makelaars aanwezig om je meer te vertellen over de appartementen die in verkoop gaan en is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

Vanaf dan vind je ook online op de website meer informatie over de verschillende appartementen die in verkoop gaan. Je kunt op de website alle verkoopstukken downloaden, zoals de prijslijst en de verkooptekeningen. Vanaf de start verkoop kan je je inschrijven op jouw favoriete appartement(en). Inschrijven is mogelijk tot en met 13 juni 09.00 uur. De appartementen worden toegewezen op basis van loting door de notaris.

We starten met de verkoop van de grotere appartementen vanaf € 570.000,- vrij op naam. Dit zijn de types Grande, Magnifique, Royal en Suprême. De startersappartementen en kleinere appartementen type Petite en Moyenne gaan naar verwachting in het najaar in verkoop. We houden je hiervan op de hoogte via de nieuwsbrief.