Over Bellevue

Het Amsterdam-Rijnkanaal kan, met de komst van Bellevue aan de oever, haast de nieuwe stadsgracht van Utrecht genoemd worden. Op deze plek in Leidsche Rijn ben je werkelijk dichtbij alles. Het authentieke stadscentrum, het uitgestrekte groen en de vele voorzieningen in dit jonge stadsdeel. Bellevue biedt ruimte aan 163 koopappartementen, verdeeld over 3 unieke gebouwen.

 

Meer weten over de appartementen die er komen?

Aanmelden nieuwsbrief →

Comfortabel wonen in het groen

Door de trapsgewijze architectuur, grote binnentuin en collectieve beplanting in en aan de buitenruimtes, gaan de appartementen in Bellevue op in het groen. Hier is genoeg ruimte om medebewoners te ontmoeten. Met elkaar iets ondernemen? In de eetbare tuin kunnen jullie gezamenlijk voedsel verbouwen en de speelheuvels zijn geschikt voor sport en spel. De watertuin zorgt voor de nodige verkoeling tijdens zomerse dagen.

Woningtypes 

In het totaal komen er in Bellevue 163 appartementen in diverse prijsklassen. De appartementen zijn een goede mix van groottes en indelingen. De woningen zijn licht en geven je een ruimtelijk gevoel. Vrijwel alle woningen zijn voorzien van een groot balkon met collectief groen. 

  • Aan de kop van het complex vind je het poortgebouw met 12 woningen. Deze koopappartementen variëren in oppervlakte van circa 70 m² tot 180 m².    
  • Het klifgebouw komt parallel aan de Vleutensebaan en bestaat uit 121 woningen met een oppervlakte van circa 45 m² tot 170 m². In het klifgebouw vind je een aantal benedenwoningen met extra hoge plafonds en ruimte voor een eigen onderneming, zoals kapperszaak of schoonheidssalon aan huis.
  • De 30 valleiwoningen in Bellevue hebben een oppervlakte van circa 28 m² tot 160 m². De grotere valleiwoningen zijn vaak 10 bij 10 meter en hebben de belangrijke vertrekken op het zuiden liggen, direct aan het terras.

Bellevue & mobiliteit

Bellevue beschikt over een kelder met parkeergarage voor 108 auto’s. Dit houdt in dat niet elk appartement verkocht wordt met een eigen parkeerplaats. Wel staan er 7 deelauto’s klaar zodat gebruikmaken van een auto toch voor iedereen mogelijk is. Tevens bevinden zich in de kelder diverse bergingen. De kleinere appartementen hebben geen berging, maar kunnen wel gebruikmaken van de gezamenlijke fietsenstalling.

Bellevue utrecht aangenaam duurzaam

Aangenaam duurzaam

In Bellevue woon je comfortabel én duurzaam. Door goede isolatie, het aanbrengen van een warmte terugwin systeem, duurzame warmte en koude afgifte voorziening en zonnepanelen op de daken zijn de appartementen in Bellevue energiezuinig.

Goed voor het milieu! Daarnaast wordt het regenwater opgevangen en weer gebruikt voor de bewatering van de beplanting op het gebouw.

Wil je meer weten?
Vul het onderstaande formulier in en we sturen alle informatie, zoals de brochure en de prijslijst, via de mail naar je toe.

Selecteer...Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.