Contact

Heb je vragen? Bekijk de FAQ of stel ze aan het team van Bellevue! Wij staan voor je klaar. Wil je graag als een van de eersten op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief van Bellevue. Voor vragen kan je contact met ons opnemen via [email protected]

MARTINE NOORDELOOS,
COMMERCIEEL MANAGER
HEIJMANS VASTGOED

Als commercieel manager ben ik verantwoordelijk voor de look-and-feel en verkoop van Bellevue. Wat ik leuk vind aan Bellevue, is de diversiteit aan appartementen. Dat maakt het voor ons als team uitdagend. Want hoe geef je de woningen zo goed mogelijk weer? Ik ben ervan overtuigd dat er voor ieder wat wils is en we straks een leuke, gemixte groep kopers hebben van allerlei leeftijden. Bellevue is voor mij daarnaast extra speciaal, omdat Utrecht mijn geboortestad is. Mocht je straks in aanmerking komen voor een woning in Bellevue, dan vertel ik je graag meer over het plan en deze geweldige stad.

MICHELLE DE SWART,
COMMERCIEEL MEDEWERKER HEIJMANS VASTGOED

Mocht je contact opnemen met het team van Bellevue, dan is de kans groot dat je mij treft. Ik werk inmiddels drie jaar bij Heijmans in de rol van commercieel medewerker. Van klantcontact en een breed takenpakket krijg ik veel energie! Bellevue is het eerste project waar ik ook ga verkopen. De ruim zeven jaar ervaring die ik hiervoor heb opgedaan in de makelaardij, komt hierbij goed van pas. Naast mijn werk besteed ik graag tijd aan mijn gezin en knap ik samen met mijn vriend ons huis op. Kortom, ik ben veel met wonen en inrichten bezig!

Maak kennis met de makelaars

De Keizer Makelaarsgroep

Pastoor Ohllaan 2
3451 CC Vleuten
030 600 82 40
[email protected]
www.dekeizer.nl

 

FLEUR VERLEY, PIM NIEUWENHUYZE & MARLOES EEGDEMAN

Het kopen van een nieuwbouwwoning is een spannend proces. Aan ons de uitdaging om invulling te geven aan je woondromen en je een realistisch beeld te geven van je nieuwe thuis. Wat vind jij belangrijk aan jouw nieuwe woning? Waar moet je op letten bij de aankoop van een nieuwbouwwoning? Wij zullen je met veel persoonlijke aandacht stap voor stap begeleiden in het gehele aankoopproces. Als nieuwbouwspecialist en regionale makelaar met zeven kantoren, zijn we al jaren betrokken bij de verkoop van nieuwbouwprojecten in en om Utrecht. We kijken ernaar uit om de verkoop van Bellevue namens Heijmans op te pakken.

Beumer Nieuwbouw

Meerndijk 7
3454 HM De Meern
030 677 60 00
[email protected]
www.beumer.nl

ANNELIZ EVENHUIS

Sinds 2004 ben ik werkzaam bij Beumer Nieuwbouw, waarvoor ik inmiddels talloze nieuwbouwwoningen in Utrecht en omgeving heb verkocht. Zelf woon ik al een aantal jaar met veel plezier in Vleuten. Hierdoor heb ik de groei van Leidsche Rijn van dichtbij kunnen meemaken. De vele voorzieningen die in deze grote, nieuwe wijk van Utrecht aanwezig zijn en waar ik samen met mijn gezin vaak van geniet, maken dat ik mijn enthousiasme over dit gebied graag deel met onze klanten.

VIVIAN – ESMÉE VAN BRAKEL

‘Thuis’ is een plek waar je veel tijd zult doorbrengen en waar je veel bijzondere momenten zult gaan beleven. Het moet een plek zijn waar je tot rust kunt komen en waar je je prettig voelt. Ruim elf jaar ben ik actief als nieuwbouwmakelaar in de regio Utrecht en help ik geïnteresseerden aan hun nieuwe thuis. Ik ben mijn carrière gestart in deze schitterende omgeving en kan je dan ook uitgebreid informeren over de toegevoegde waarde van deze prettige woonomgeving. Ik help je graag verder bij het vinden van jouw perfecte woning!

Brecheisen Makelaars Leidsche Rijn

Parijsboulevard 2
3541 CX Utrecht
030 200 36 00
[email protected]
www.brecheisen.nl

MANON HARTEL & MAARTEN VAN HECK

Een nieuwbouwwoning heeft een belangrijk voordeel: het is nieuw en volledig zelf op smaak te brengen. Natuurlijk is het best spannend om een woning te kopen dat vaak alleen nog op papier bestaat. Je kunt niet vooraf door het huis lopen om te kijken of het jou aanspreekt. Je baseert je keuze op een tekening en een plattegrond. Aan ons de taak om je goed en met veel persoonlijke aandacht door dit hele traject te begeleiden. Met ons team van nieuwbouwspecialisten hebben wij vele nieuwbouwprojecten in en om de regio Utrecht mogen begeleiden. Wij kijken er als team naar uit om jou aan de perfecte woning te helpen!

Volg Bellevue

Op Instagram en Facebook plaatsen we regelmatig updates over Bellevue.

Wil je meer weten?
Vul het onderstaande formulier in en we sturen alle informatie, zoals de brochure en de prijslijst, via de mail naar je toe.

Selecteer...Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.