Start verkoop Bellevue

Welkom bij de online start verkoop van fase 1 van Bellevue in Leidsche Rijn, Utrecht. In deze fase vind je types Grande, Magnifique, Royal en Suprême. Dit zijn de appartementen vanaf € 570.000,- vrij op naam.

Neem rustig de tijd om alle informatie goed door te nemen. Je hebt tot maandag 13 juni 09.00 uur om je in te schrijven op jouw favoriete bouwnummer(s). Het moment van inschrijven heeft geen invloed op de loting en toewijzing.

Stap 1 | Maak kennis met de woningtypes

Op de website vind je nu meer informatie over de appartementen type Grande, Magnifique, Royal en Suprême. Per type vind je op de website meer informatie en kun je een informatieflyer downloaden.

Bekijk woningtypes →

Stap 2 | Welke bouwnummers kies jij?

Op de interactieve kavelkaart op de website kan je zien waar alle bouwnummers gelegen zijn. Zo kun je goed kiezen welke bouwnummers jouw favoriet zijn.

Bekijk interactieve kavelkaart →

Stap 3 | Download de verkoopdocumentatie

Je kunt op de website alle verkoopdocumentatie downloaden, zoals het sfeermagazine, de prijslijst en de verkooptekeningen per bouwnummer. Zo kan jij je thuis rustig inlezen en een goede keuze maken voor jouw favoriete woningen.

Bekijk downloads →

Stap 4 | Inschrijven favoriete bouwnummer(s)

Inschrijven is mogelijk tot maandag 13 juni 09.00 uur. Je kunt maximaal 7 voorkeuren doorgeven. De woningen worden toegewezen op basis van loting via de notaris. Het moment van inschrijven heeft geen invloed op deze loting. Hieronder vind je het inschrijfformulier.

Inschrijfformulier