Doe een financiële check!

Zie jij jezelf al wonen op deze unieke plek in Utrecht? Dan is het handig te weten wat belangrijk is bij de aankoop van een nieuwbouwhuis, welke kosten ermee gemoeid zijn en wat er financieel mogelijk is.

Jouw droomwoning in Bellevue financieren

 De adviseurs van Rabobank en onze makelaars kijken tijdens een gratis oriëntatiegesprek samen met jou naar je financiële mogelijkheden. Zo weet je snel waar je aan toe bent. Onze makelaars en de financieel adviseurs nieuwbouw van Rabobank, Tom Tieman en Bas Lanser zijn nauw betrokken bij het project Bellevue. Ze gaan graag met jou in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning in Utrecht. Met hun kennis en betrokkenheid bij het project bespreken zij met jou de financiële mogelijkheden, zodat jij weloverwogen een keuze kunt maken.

Hypotheekadvies van makelaar Beumer vind je op www.beumer.nl/dienst/hypotheken

Hypotheekadvies van makelaar De Keizer vind je op www.dekeizer.nl/hypotheekadvies

Alle informatie over de hypotheken van Rabobank vind je op rabobank.nl/hypotheken en rabobank.nl/nieuwbouw

Energiezuinig en duurzaam wonen

Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. Koop je een milieuvriendelijke en duurzame woning in project Bellevue? Dan krijg jij een extra duurzaamheidskorting. Bekijk meer informatie op rabobank.nl/duurzaamheidskorting om de voorwaarden te bekijken.

Plan een gratis financiële check in

Ben je nieuwsgierig geworden? En wil je weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Maak dan snel een afspraak voor een financiële check met  Rabobank, Beumer of De Keizer. Een eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend en geeft je snel inzicht in wat er financieel mogelijk is.

Plan een financiële check in van Rabobank →

Plan een financiële check in van Beumer →

Plan een financiële check in van De Keizer →