Start verkoop op 31 mei

Bellevue, ook wel ‘mooi uitzicht’ in de Franse taal. Op deze plek, net over de iconische ‘gele brug’ in Leidsche Rijn, ben je werkelijk dichtbij alles. De authentieke binnenstad van Utrecht, het uitgestrekte groen en de vele voorzieningen in dit jonge stadsdeel. Bellevue is een architectonisch bijzonder gebouw met duurzaamheid hoog in het vaandel. De prachtige binnentuinen, het vele groen en het fraaie uitzicht over de stad maken dat je hier wílt wonen. In Bellevue komen in totaal 163 luxe koopappartementen.

 

We starten met de verkoop van de 81 grotere appartementen vanaf €570.000,- vrij op naam. Dit zijn de types Grande, Magnifique, Royal en Suprême. De startersappartementen en kleinere appartementen type Petite en Moyenne gaan naar verwachting in het najaar in verkoop. 

 

Lees snel verder voor meer informatie over de start verkoop.

Aanmelden start verkoop

Op dinsdagavond 31 mei start de verkoop van de eerste fase van Bellevue met 81 luxe appartementen! Hierin vind je types Grande, Magnifique, Royal en Suprême.

Je bent tussen 18.00 en 19.30 uur welkom in Restaurant Buiten bij de Sluis aan de Oude Vleutenseweg 2 te Utrecht.

Tijdens de start verkoop is het verkoopteam van Heijmans en de makelaars aanwezig om je meer te vertellen over de appartementen die in verkoop gaan en is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

Vanaf dan vind je ook online op de website meer informatie over de verschillende appartementen die in verkoop gaan. Je kunt op de website alle verkoopstukken downloaden, zoals de prijslijst en de verkooptekeningen. Vanaf de start verkoop kan je je inschrijven op jouw favoriete appartement(en).

Meld je aan voor de nieuwsbrief en we sturen je een reminder als de verkoop start.

 

Kom je 31 mei ook langs? Meld je dan hieronder aan.

Aanmelden start verkoop event
We horen graag of je naar het start verkoop event komt.

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.

Van Grande tot Suprême

Elke woning heeft nét een andere indeling, grootte of valt onder een andere prijsklasse. Kies jij voor een appartement in het Poortgebouw, Klifgebouw of gaat jouw voorkeur uit naar een Valleiwoning? Je hebt in deze eerste fase keuze uit 81 twee-, drie- vier- en vijfkamerappartementen en meerdere penthouses met een woonoppervlakte van 71 tot 182 m².

Wil je alvast meer weten over de verschillende woningtypes? Bekijk dan meer informatie op de website.

Meer over de woningtypes →