Start verkoop fase 2

15 november 15.00 uur

Bellevue, ook wel ‘mooi uitzicht’ in de Franse taal. Op deze plek, net over de iconische ‘gele brug’ in Leidsche Rijn, ben je werkelijk dichtbij alles. De authentieke binnenstad van Utrecht, het uitgestrekte groen en de vele voorzieningen in dit jonge stadsdeel. Bellevue is een architectonisch bijzonder gebouw met duurzaamheid hoog in het vaandel. De prachtige binnentuinen, het vele groen en het fraaie uitzicht over de stad maken dat je hier wílt wonen. In Bellevue komen in het totaal 163 luxe koopappartementen.

 

Op dinsdag 15 november start de verkoop van fase 2 met 82 studio’s en twee- en driekamerappartementen vanaf € 225.000,- vrij op naam*. Dit zijn de woningtypes Petite en Moyenne met een woonoppervlakte van 28-80 m².

 

* een aantal appartementen valt onder de regeling KoopStart van Stichting OpMaat. Hierover lees je meer op de website.

 

Lees snel verder voor meer informatie over de verkoop.

Aanmelden start verkoop

Op dinsdagmiddag 15 november om 15.00 uur start de verkoop van de tweede fase van Bellevue met 82 luxe studio’s en twee- en driekamerappartementen! Dit zijn de woningtypes Petite en Moyenne.

Zodra de verkoop start, vind je op de website meer informatie over deze appartementen. Je kunt op de website alle verkoopstukken downloaden, zoals de prijslijst en de verkooptekeningen. Ook is het vanaf dan mogelijk om je in te schrijven op jouw favoriete appartement(en). Dit kan tot 29 november.

 

Inloopavond op dinsdag 22 november

Je bent tussen 18.00 en 19.30 uur welkom in Restaurant Buiten bij de Sluis aan de Oude Vleutenseweg 2 te Utrecht.

Tijdens de inloopavond zijn de makelaars en het verkoopteam van Heijmans aanwezig om je meer te vertellen over de appartementen en is er de mogelijkheid om je vragen te stellen.

Alvast meer weten over de studio’s en appartementen die in verkoop gaan?

Petite

  • Circa € 225.000 t/m € 250.000,- vrij op naam
  • Studio’s, tweekamerappartementen en een driekamerappartement
  • Circa 28 m² tot 52 m²

Meer over Petite →

Moyenne

  • Circa € 400.000,- tot € 570.000,- vrij op naam
  • Studio’s, tweekamerappartementen en driekamerappartementen
  • Circa 58 m² tot 80 m²

Meer over Moyenne →