Ontdek Leidsche Rijn

Inmiddels wonen er in Leidsche Rijn ruim 40.000 mensen en het gebied zal in de toekomst nog veel meer nieuwe bewoners verwelkomen. De afgelopen jaren is hard gewerkt om van het bruisende centrum van Leidsche Rijn het tweede stadshart van Utrecht te maken.

 

Buitengewoon goed bereikbaar

Dat Bellevue goed bereikbaar is, staat voorop. Het is slechts een kwartier fietsen naar het centrum van Utrecht. Met station Leidsche Rijn op loopafstand ben je binnen 5 minuten met de trein op Utrecht Centraal. Ook de bus brengt je vanaf hier naar alle omliggende wijken en plaatsen. Reis je liever met de auto? Binnen no-time ben je op de A2.   

Bellevue Utrecht bar iberico

In de buurt & om de hoek

Leidsche Rijn is ‘hip & happening’. Je vindt hier fijne koffietentjes om gezellig bij te kletsen met vrienden of eens op een andere plek te werken. Je boodschappen haal je bij de foodmarket en de lokale winkels, en ook voor de laatste fashion-trends hoef je niet ver. Voor de natuur- en sportliefhebbers zijn in de omgeving genoeg voorzieningen en parken te vinden. Wat wordt jouw favoriete plek om te vertoeven, naast natuurlijk je nieuwe woning?

Hotspotkaart

Wil je meer weten?
Vul het onderstaande formulier in en we sturen alle informatie, zoals de brochure en de prijslijst, via de mail naar je toe.

Selecteer...Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.